Kuinka MyyWin toimii?

Välillä myynti tai sen puute on yksinkertaisesti kiinni siitä etteivät tavoitteet ole kunnossa tai työkaluissa olisi parantamisen varaa. Joskus aika tai resurssit vaativat monistamista.

Teemme työmme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa kumppanina ja työntekijänä.

MyyWin Oy:n myyntipalvelut sopivat kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Myyntiputken avaus

Miten tuloksellinen myynti aloitetaan?

Mikäli itsensä kehuminen asiakkaalle ei tunnu hyvältä, et osaa sanoittaa omaa osaamistasi riittävästi herättääksesi asiakkaan mielenkiinnon tai tarvitset  tukea asiakaskäynneillesi sekä tarjousten laatimiseen: ota yhteyttä.

Tehdään yhdessä myyntipuhe, mietitään napakka asiakasviesti sekä myynnin kohderyhmien määrittely, soitetaan asiakkaisiin, käydään asiakastapaamisissa, tarkistetaan tuotteistus tai tehdään myyvä tarjous asiakastarpeen mukaan.

Tukea myyntiin alkaen 550 € alv 0%

 

Lue asiakasesimerkki

Tarina tuotekehittäjästä, joka ei pidä myyntityöstä

Uusien asiakkaiden tavoittelu ei tunnu kaikille omalta. Yrittäjä Y:llä on loistava tuote, jonka hän on itse suunnitellut. Valitettavasti kukaan ei tiedä tuotteesta, koska yrittäjä Y ei koe myyntiä- ja markkinointia omaksi vahvuudekseen. Myös tuotteistuksessa voisi tarvita apua.

Yrittäjä Y sopii MyyWin Oy:n kanssa yhteistyöstä, jossa yhdessä asetetaan tavoitteet Yrittäjä Y:n myynnille ja buukataan tapaamiset yrittäjälle sopivana ajankohtana. Myywin lähtee myös yrittäjä Y:n mukaan asiakkaisiin, joissa yrittäjä Y toimii tapaamisissa asiantuntijana ja MyyWin hoitaa myyntiprosessin muut vaiheet tarjouksen laatimisesta myös jälkikontaktointiin, mikäli kauppaa ei heti ensitapaamisella synny.

 

Myyntiprosessi kuntoon

Etkö tiedä mistä aloittaa?

Myyntiputken avauksessa selkiytetään yrityksen myyntiprosessi kokonaisuudessaan. Saatte arvion oleellisimmista toimenpiteistä, neuvot tavoitteiden asettamiseen sekä suosituksen myynnin kannalta keskeisimpien markkinointikanavien hyödyntämisestä.

Tarvittaessa autamme myös tuotteistamisessa.

Kysy lisää!

Hinta alkaen 1950 € alv 0%

MyyWin Markkinatutkimus

Tuote tai palvelu markkinoille

Selvitys antaa suuntaa tuotteen tai palvelun todellisesta kaupallisesta kannattavuudesta sekä auttaa määrittelemään tuotteen hankinnan pohjalla olevat valintakriteerit asiakashyödyn esiin tuomiseksi myyntiä ja markkinointia varten. 

MyyWin Markkinatutkimus on aina kaupallisella näkökulmalla toteutettu ammattimainen selvitys tuotteen asiakaspotentiaalista sekä kohderyhmien ostoinnokkuudesta. Työn suorittaa aina kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. 

Pakettiin sisältyy MyyWin Oy:n perehtyminen tuotteeseen, puhelinkampanja sekä kattava raportti toimeksiantajan käyttöön. MyyWin antaa kampanjan jälkeen ehdotuksen tuotteistuksen kaupallisesta viimeistelystä sekä tuotteelle soveltuvista myynti- ja markkinointikanavista. 

Voimme tehdä tunnustelevan testisoittokierroksen ennen tuotteen lanseerausta ja miettiä soittokierrokselta saadun palautteen perusteella onko tuote valmis lanseerattavaksi  ja virallisen lanseerauksen hetkellä sopia asiakastapaamisia tuoteuutuutta tai palvelua silmällä pitäen. Tarvittaessa otamme tietysti myös tilauksia vastaan. Käytännön markkinatutkimus antaa oikeamman tuloksen tuotteesta, kun saamme palautetta heti mahdollisen asiakkaan ostohalukkuudesta.

Aloitetaanko?

Hinta alkaen 2250 euroa alv 0%

Lue asiakasesimerkki

Kuinka Myywin Oy auttoi yritystä tuotteen lanseerauksessa

Uusi Idea Oy:llä on uusi tuote, jonka myyntiin kaivataan alussa enemmän hartiavoimia. Yritys haluaa tuotteensa kaikkien kauppojen hyllyille ennätysajassa.

MyyWin sopii Uusi Idea Oy:lle tapaamisia hankintapäälliköiden kanssa ja kontaktoi puhelimitse pienempiä yksityisiä yrityksiä ahkerasti läpi kertoen uudesta tuotteesta.

MyyWin auttaa myös lanseerauskampanjan suunnittelussa, uutiskirjeiden ja somekampanjoiden toteuttamisessa sekä kiertää kauppakeskuksissa ja messuilla promoamassa tuotteita Uusi Idea Oy:n henkilökunnan lisänä.

Myynnin tekijä - Päivi Pasanen

Päivi Pasanen on myynnin ja  markkinoinnin ammattilainen, joka vastaa palveluiden laadusta sekä toteutuksesta.

Ammattitaitoa löytyy 20 vuoden ajalta asiakaspalvelusta ja kuluttajamyynnistä tekniseen yritysmyyntiin. Taidosta tai tekniikasta kauppa ei varmasti jää kiinni, näyttöjäkin löytyy.

B2B myynnissä Päivi on hankkinut kannuksensa erityisesti uusasiakashankinnassa.

 

Rekrytointi

Kaipaatko vaihtelua? Innostutko uusista asioista? Puhutko myyntityötä? Oletko enemmän myyjäprofiililtasi hunter, kuin farmer?

Myyntityölle on tarve ja hyville myyjille myös. MyyWin etsii  aktiivisia, ennakkoluulottomia sekä korkean moraalin omaavia myyntityyppejä, joilla on aito halua auttaa asiakasta.

Et kavahda käyttää puhelinta työkaluna, hallitset muitakin myynnin työkaluja ja tapaat asiakkaan myös tarvittaessa kasvokkain. Hallitset oikeinkirjoituksen, tavallisimmat toimistossa käytettävät ohjelmat sekä osaat organisoida omaa tekemistäsi.

Sinulla on kokemusta aktiivisesta asiakatyöstä, myyntityöstä myyntiprosessin eri vaiheissa tai osissa sitä.

Palkkaus reilusti tehdyn työn, omien mielenkiinnonkohteiden ja/tai toimeksiantojen perusteella.

Ota yhteyttä p. 040 5115008

Pyydä tarjous

Voit myös soittaa suoraan numeroon +358 40 511 5008 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen paivi@myywin.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.